Even voorstellen

Ik krijg er zoveel energie van als ik zie dat mensen groeien gedurende hun proces en dat ik een helpende hand heb kunnen bieden

Mijn naam is Wietske Berends, 50 jaar jong en gelukkig getrouwd met Sietse. Al lange tijd ben ik geïnteresseerd in mensen, naar hun levensgeschiedenis. Hoe ben je geworden tot wie je nu bent. Vanuit deze interesse ben ik na een burn-out mijn hart gaan volgen. Ik ben toen de opleiding Contextueel pastoraat gaan doen. Dit is zo’n verrijking geweest in mijn leven. Het gaf mij zoveel nieuwe, waardevolle inzichten, maar daarnaast ook heling. Door de pijn heen mocht ik groeien en steeds meer tot mijn doel komen. God bevestigde mij hierin door cliënten op mijn pad te brengen. Daarin heb ik Zijn wonderlijke leiding mogen ervaren. In contacten geniet ik van de verbinding met elkaar. Te kunnen spreken van hart tot hart, zonder oordeel bij de ander kunnen zijn. Het heeft mijn interesse om te luisteren naar het verhaal van de ander. Om te luisteren hoe het écht gaat. Samen naar diepere lagen gaan vind ik in het contact heel waardevol.

Als mens ben ik geïnteresseerd in mensen. In mijn persoonlijke contacten, maar zeker ook als coach zijn integriteit voor mij heel belangrijk. Daarnaast zijn de volgende kernwaarden voor mij heel belangrijk; vertrouwen, betrouwbaarheid, oprechtheid, inlevingsvermogen en humorNaast de contacten in mijn werk en met familie en vrienden ga ik graag de natuur in, hou ik van wandelen, lees graag boeken waar ik van kan leren en luister ik graag naar muziek.

Als coach ben ik geïnteresseerd in jouw verhaal. Het draait om JOU.

Graag help ik je te ontdekken wie je bent en wie je mag zijn. In het proces mag alles er zijn en wil ik je graag helpen om in een goede verbinding te komen met God, jezelf en de ander. Het geeft mij veel inspiratie en energie om dit proces samen aan te gaan. Het is geweldig om te mogen zien hoe iemand tot groei en bloei mag komen. Door de pijn heen, door wrijving mag je worden als een blinkende parel, want je bent zeer kostbaar en geliefd.

Het is mijn verlangen om je in een echte ontmoeting te coachen waarin jouw behoeften, gevoelens en emoties centraal staan en gehoord en gezien worden.

Met alle liefde zet ik mijn talenten in voor jou met als doel jou (weer) tot bloei te brengen.

Liefs,

Wietske

''De vreugde van de HEER is mijn kracht''
Nehemia 8:10